miratence
Изработка на уеб сайт Valival
 

Професионална козметика

ARCAYAGROUPJean d'Arcel cosmetique

Beauty force > Професионална козметика > Jean d'Arcel cosmetique

Jean d'Arcel cosmetique

Jean d'Arcel cosmetique
  1. Красотата е наша професия!
  2. Какво е Jean D'Arcel cosmetique?

Красотата е наша професия!

Ето как накратко може да се обобщи успехът на марката JEAN D’ARCEL. Историята започва с един човек, който отдава живота си на красотата и притежава далновидността на визионер – Д-р Пол Сърджант.  Със своите иновативни идеи и безкомпромисно отношение към качеството, преди повече от 50 години той поставя началото на марката JEAN D’ARCEL, която днес се нарежда сред най значимите в професионалната козметика по света. От самото раждане на козметиката 3 фактора определят ориентацията и уникалното развитие на компанията за красота:

  • Собствени лаборатории, оборудвани и обзаведени по последни световни стандарти.
  • Стремеж към качественото прилагане на най-фините и чисти есенции, за да бъде производството в служба на естествената красота и здраве.
  • Тясно партньорство с професионалистите, които са в служба на красотата.

Така днес JEAN D’ARCEL предлага всички предпоставки за разработване на иновативни терапии с възможно най-чистите елексири от природата. Резултатът – безусловна защита, неотразимо сияние и трайна защита  за кожата с бърз ефект и поносимост. Защото преди даден продукт да стигне до клиента, той минава тестове в за температурна и бактериална устойчивост. А всяка нова линия се тества дерматологично в продължение на много месеци върху доброволци. НЕ се прилагат тестове върху животни, нито се допуска доброволците да са деца.  JEAN D’ARCEL се отнася много сериозно към природата и това е не просто рекламен лозунг, а философска идеология, която следва стриктното производство на продуктите.

Перфектни резултати в съзвучие с природата!

Красотата като професия  в услуга сътрудниците козметици, СПА и дерматолози!

електронен магазин