IPL терапии
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > IPL терапии/ ЦЕНИ

IPL терапии/ ЦЕНИ

IPL терапии/ ЦЕНИ
  1. Какво представлява IPL ?
  2. Същност на терапията.
  3. Как да се грижим за кожата след трайно обезкосмяване?
  4. Какви противопоказания има при работа с IPL Системи?

Какво представлява IPL ?

IPL е съвременен и ефективен метод, който използва висока яркост и широк спектър от интензивна пулсова светлина, която прониква през епидермиса до дермата и достига богатите на меланин космени фоликули. Използвайки функцията за селективна фототермолиза, светлината бива привлечена от хромофорите /меланин тъканен пигмент/, създава се оптичен и топлинен ефект, който води до пълното и трайно унищожаване на космите. Интензивната пулсова светлина се просмуква през епидермиса до дермата и повлиява също свръх пигментацията, като атакува участъците с изразено струпване на пигментни клетки. Така постига разрушаване на пигментацията от различен характер /слънце, възрастови петна, лунички, родилни белези и белези вследствие на операции или наранявания по кожата/. IPL фототерапия е предназначена и за лекуване на аномалии и смущения по повърхността на кожата. Допълнителни функции са повлияване на кръвоносните съдове, стимулиране производството на колаген и еластин и подобряване на цялостният профил на кожата т.н. фотоподмладяване.

Терапии и процедури

Трайно обезкосмяване/ ЦЕНИ
Трайно обезкосмяване/ ЦЕНИ

   IPL Quantum I30 е съвременна система за обезкосмяване с доказан ефект. Това е най-доброто и най-ефективното решение

Специална промоция за трайно обезкосмяване с диоден лазер
Специална промоция за трайно обезкосмяване с диоден лазер

Само до края на април 2017 в Jean d’Arcel cosmetique center може да направите трайна епилация с ДИОДЕН ЛАЗЕР или IPL (по избор)