Кавитация
Изработка на уеб сайт Valival
 

Медицински апарати

CaVitalCaVital® WRC FamilyMezoforteABS - advanced beauty systemsБезиглена мезотерапияСервиз

Beauty force > Медицински апарати > CaVital > Често задавани въпроси:

CaVital

CaVital
 1. Ултразвукова кавитация, радиочестотен лифтинг, вакуумен масаж
 2. Какво Представлява Ултразвуковата Кавитация?
 3. Кои области са подходящи за Кавитация?
 4. Какво се случва в зоната след процедура Кавилифт?
 5. Кога не бива да прилагаме кавитация?
 6. Какво е препоръчителното поведение по време и след кавитация?
 7. Какво представлява Радиочестотният Лифтинг?
 8. Какъв е резултатът от радиочестотен лифтинг?
 9. Кои области са подходящи за третиране с Радиочестотен лифтинг?
 10. Противопоказания. Кога не бива да се прилага радиочестотен лифтинг?
 11. Вакуум масаж
 12. Често задавани въпроси:
 13. Кой може да прилага кавитация на клиенти?

Често задавани въпроси:

 • Какво е кавитация?

Кавитация е революционна технология, която благодарение на ниска честота на ултразвуковите вълни, произвежда микроскопични газове под формата на мехурчета, които нарушават мембраните на мастните клетки, без да засягат околните структури. Вследствие на налягането тези мехурчета се пукат и нарушават мембраната на мастните клетки. Последните се превръщат в течност, която се поема от лимфната система, преработва се през черният дроб и излиза от организма чрез отделителната система.

 • Защо точно апаратите на Dr. Derm? Какви са предимствата спрямо други апарати за кавитация?

CaVital Family гарантира резултат заради невероятната си комбинация от ултразвук, радиочестота и вакуум. По този начин минавайки всички фази на терапията е гарантирано напълно разтварянето на мазнините. Това е изключително ефективна процедура, не изисква анестезия, не крие опасности за здравето и е единственият неинвазивен метод, който разгражда мастните клетки. Губи се тегло в проблемни зони като корем, ръце, таз, вътрешната част на краката. Моделиране на тялото, без хирургична намеса, в онези части, с които фитнесът не може да се справи. Както знаете мастните клетки не могат да се възстановяват. Кавитацията е неинвазивен, безболезнен, високоефективен и нискорисков метод за стопяване на мазнини и това я превръща в истинска революция в съвременните методи за моделиране на тяло. В комбинация с RF и вакуум този уред разгражда мазнините до край, без да оставя работата на половина. CaVital Family има сензорна система, която предпазва тъканите от изгаряне и е  подходяща както за тяло, така и за лице, което значително разширява възможностите за предлагане на терапии за стягане на кожата на лицето, двойна брадичка, корекция на бръчки.

 • Трябва ли да има някакви специални последващи процедури?

Препоръчително е да се следвате диета, богата на протеини и бедна мазнини. Също така се препоръчват сесии с лимфодренаж с вакуум. Задължителен е приема на вода през целия период на процедури (до 2 литра дневно).

 • Кога ще се усети резултата?

Процедурите се провеждат веднъж седмично. Ефектът се усеща видимо след 4-та процедура, макар че при една голяма част от хората има резултат от 2,5 см. на първата процедура. Всичко зависи от комплексното спазване на съпътстващите кавитацията диета, динамика и прием на течности. При една много голяма част от хората резултатът в края на процедурната сесия е между 6 и 12 см от област.

 • Какво е чувството по време на прилагането на процедурата?

Възможно е да почувствате нещо като изтръпване, усещане наподобяващо ухапване от комар, леко звънене в ушите. Процедурата е напълно безболезнена. Ще се чувствате приятно. Много от пациентите заспиват по време на процедура. Може да почувствате дискомфорт по време на вакуум масажа.

 • Колко време продължава процедурата?

Около 30 мин. на една сесия.

 • Колко процедури трябва да се направят?

Изборът е индивидуален, но за най-добри резултати се препоръчват между 10 и 15 терапии. За най-добър и продължителен ефект следвайте указанията от 20 процедури.

 •  Колко време трае ефекта и нужно ли е да правя поддържащи процедури?

Полученият ефект е траен и постоянен. Хубаво е да правите по една процедура веднъж месечно, за да контролирате образуването на нови мастни клетки в съседните зони.

 • Има ли някакви противопоказания?

Ако страдате от тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли. Ако страдате от някаква форма на чернодробно заболяване. Противопоказно е при зони с  разширени вени. Противопоказно при бременни или кърмещи жени. При наличие на медицински метални протези или пейсмейкър в тялото на пациента. Противопоказно е при активни алергии на кожата, изгаряния по нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани. Тази терапия не може да се прилага на лицето, шията, глезените, лимфните възли и ставите. Не се препоръчва по време на месечен цикъл. Не се препоръчва по време на настинка или грип.

Продукти

CaVital® WRC Family
CaVital® WRC Family

CaVital® WRC Family предлага концепция с клинично доказан ефект. Системата има 7 ръкохватки, които постигат дълбока промяна