Кавитация
Изработка на уеб сайт Valival
 

Медицински апарати

CaVitalCaVital® WRC FamilyMezoforteABS - advanced beauty systemsБезиглена мезотерапияСервиз

Beauty force > Медицински апарати > CaVital > Какво Представлява Ултразвуковата Кавитация?

CaVital

CaVital
 1. Ултразвукова кавитация, радиочестотен лифтинг, вакуумен масаж
 2. Какво Представлява Ултразвуковата Кавитация?
 3. Кои области са подходящи за Кавитация?
 4. Какво се случва в зоната след процедура Кавилифт?
 5. Кога не бива да прилагаме кавитация?
 6. Какво е препоръчителното поведение по време и след кавитация?
 7. Какво представлява Радиочестотният Лифтинг?
 8. Какъв е резултатът от радиочестотен лифтинг?
 9. Кои области са подходящи за третиране с Радиочестотен лифтинг?
 10. Противопоказания. Кога не бива да се прилага радиочестотен лифтинг?
 11. Вакуум масаж
 12. Често задавани въпроси:
 13. Кой може да прилага кавитация на клиенти?

Какво Представлява Ултразвуковата Кавитация?

CaVital Family използва нискочестотни ултразвукови вълни /50-60 KHZ/ за разрушаване на мазнините в организма, което води до общо отслабване и до коригиране на формите на тялото. Днес, милиони хора избират този метод. Съвременните изследвания посочват кавитацията като най-надеждният и безвреден метод за разрушаване на мастните депа.  Някои учени сравняват процеса на кавитация с класическа липосукция и го наричат неинвазивна ултразвукова липосукция. Макар и да не се използват оперативна интервенция, инжекция, упойка или дългосрочна рехабилитация,  ефектът е видим още след първата процедура. Не оставя следи върху кожата под формата на синини или тъканни повреди и гарантира резултати в продължение на години, защото унищожените мастни клетки не се възстановяват. Кавитацията действа по следния начин: нискочестотните разширяващи се  ултразвукови вълни проникват точно до мастните натрупвания като предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки от порядъка на 35 000 и 45 000 пъти в секунда. Те причиняват образуването на микрокапсули в междуклетъчното пространство на мастна тъкан под формата на мехурчетата. Мирокапсулите вследствие на налягането увеличават размера си и се получава експлозия. След това, съдържанието на мастните клетки се излива и поема от лимфната система, преработва се от черният дроб и излиза от организма чрез отделителната система.

Медицинската аргументация на ултразвуковата кавитация описва следните състояния:

ЛИПОЛИЗА – Разпадане на  триглицеридите (TGs) в мастните клетки – клетъчните връзки се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол. Свободните мастни киселини са неразтворими във вода. Те се свързват с албумин и така се пренасят към черния дроб. На практика, свободните мастни киселини, се обработват от организма по естествен път.

ЛИПОКЛАЗИЯ – Това е последващият процес на действие на кавитацията. Той трайно разрушава мембраната на мастните клетки и по този начин освобождава триглицеридите от самите клетки. Голяма част от триглицеридите се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол, както вече описахме. Ако триглицеридите не се разпаднат, те се свързват с липопротеини, които се намират се в лимфата. Те от своя страна се разграждат и така биват обработени от черния дроб, като там се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол.

ЛИПОИНДУКЦИЯ – Третата фаза се получава след разрушаването на клетъчната мембрана на мастните клетки след кавитацията. Когато мембраната се разруши до степен, в която не може да се възстанови в организма, той се принуждава да я преработи и придвижи към отделителната система.

Освободените триглицериди или техните производни се изхвърлят от организма по естествен начин, като се придвижат по лимфната система, към лимфните възли, рециклират се през черният дроб и се изхвърлят от организма чрез урината. Процесът на отвеждането е естествен, не изисква допълнителни медикаменти и на практика няма странични явления.

Продукти

CaVital® WRC Family
CaVital® WRC Family

CaVital® WRC Family предлага концепция с клинично доказан ефект. Системата има 7 ръкохватки, които постигат дълбока промяна