1
Изработка на уеб сайт Valival
 

Медицински апарати

CaVitalMezoforteMEZOFORTE® RF-TSMEZOFORTE® DUOCaVital® WRC FamilyMEZOFORTE® multi laserMEZOFORTE® ClassicABS - advanced beauty systemsБезиглена мезотерапияСервиз

Beauty force > Медицински апарати > Mezoforte > MEZOFORTE® Classic

MEZOFORTE® Classic

Система от Радио Честота, Електропорация и Криотерапия
  • Обща информация
  • Имате въпрос за продукта?
MEZOFORTE® Classic

Безиглена мезотерапия и радиочестота за лице и тяло.

Новият Mezoforte® е модулна система с радио честота, безиглена мезотерапия базирана на електропорация и криотерапия.
Петте ръкохватки и трите технологии могат да бъдат подбрани различни компоненти според  нуждите на нашите клиенти, като стягане на кожата, загуба на мазнини или проникването на активното вещество. Разбира се, всички ръкохватки могат да бъдат инсталирани в устройството за целия спектър от терапии.
The Mezoforte®  предлага три технологии и методи: лечение на целулит чрез SeptoDetox ® накрайник безиглена мезотерапия с mezophoresis ® метод, и CryoTyteRF стягане на кожата с използване на радиовълни и криотерапия.
Основната цел на козметични процедури е вкарване на активни съставки в дълбоките слоеве на кожата, и се използват различни методи за постигане на това.
Вкарването на активни продукти с игла (мезотерапия) се оказа най-ефективната процедура, известни досега. Въпреки това, значителен брой клиенти не са склонни да използват този метод. Ето защо безиглената мезотерапия е предпочитана сред козметиците. Използването на този метод, посредством специални електромагнитни вълни, излъчвани от устройството прави истински (макар и невидимо с просто око) канали от повърхността на кожата към по-дълбоките слоеве. Всеки активен продукт приложен върху кожата може да проникне в дълбочина ефективно начин, за разлика от други методи използвани за улесняване на абсорбцията. В зависимост от съставките на продукта, който се прилага можем да предложим няколко лечения като анти-стареене, избелване и др.

RF (Radio Frequency) е технология проектирана да повиши телесната температура и така се постига аналгетичен ефект, повишава се циркулацията на кръвта. Топлината се получава чрез въртеливо движение на водни молекули задвижени от електромагнитни вълни и съпротивлението с тъканите.

RF технологията действа на организма посредством:

* Повишаване на телесната температура до 40 °- 60 °+.
* Разширяване на артерии и капиляри.
* Увеличаване на циркулацията на кръв.
* Увеличаване на кислорода.
* Увеличаване на храненето доставка.
* Стимулиране на имунната система.
* Повишаване на метаболизма.
* Дрениране на отпадъците.

Криотерапия:

* Намалява остатъчната топлина от излишно разнасяне в дълбочина на тъканите.
* Успокояващ ефекти (Намалява раздразнителността на свободните нервни окончания, увеличава прага на болка).
* Незабавно освобождава ендорфини. Намалява зачервяването на кожата.
* Възстановява активността на метаболизма увеличен от радиочестотния лифтинг в повърхностните слоеве на кожата.

Телефони:
(088) 242 48 90
(042) 653 838