МЕЗОФОРТЕ® DUO
Изработка на уеб сайт Valival
 

Медицински апарати

CaVitalMezoforteMEZOFORTE® RF-TSMEZOFORTE® DUOCaVital® WRC FamilyMEZOFORTE® multi laserMEZOFORTE® ClassicABS - advanced beauty systemsБезиглена мезотерапияСервиз

Beauty force > Медицински апарати > Mezoforte > MEZOFORTE® DUO

MEZOFORTE® DUO

Електропорация и RF
  • Обща информация
  • Имате въпрос за продукта?
MEZOFORTE® DUO

     По-добро проникване на активните съставки чрез електропорация и стягане на кожата чрез радиочестота.

           Няколко метода са познати за улесняване абсорбирането на активни продукти върху кожата. Бариерата на кожата, която пречи на проникването на активни агенти се премахва механично, чрез ензимен пилинг или микродермабразио. Използването на електроенергия може да увеличи проникването на продуктите, разбира се най-ефикасното проникване на продукти е чрез игла. Въпреки това много голям брой клиенти не предпочитат игления метод.
Точно за тях е измислен метода "безиглена мезотерапия" електропорация. При този нов метод на проникване на активни съставки двойния липиден слой, който представлява бариера на кожата се преструктурира като решето за максимална пропускливост благодарение на електрични пулсове с продължителност милисекунди. Тези структурни промени водят до образуване на нови канали, по които проникват активните съставки и така кожата е готова да усвои концентратите, с които се третира кожата.
Биполярната радиочестота се използва за заглаждане на бръчки на лице, шия и деколте. Този метод използва радиовълни, които преминават между двата полюса на ръкохватката, те достигат епидермиса и горната дерма като водят до подмладяване на кожната повърхност.
Системата МЕЗОФОРТЕ® DUO постоянно контролира характеристиките на радиочестотата благодарение на компютърен термоконтрол (КТК), който предпазва епидермиса от изгаряне, за разлика от други апарати, които нямат такава защита.
МЕЗОФОРТЕ® DUO може да предложи двете технологии (електропорация и радиочестота) заедно или по отделно. Апаратът е напълно дигитализиран, което дава високо ниво на безопасност на процедурите с него. Устройството предлага подходящи програми за всяка ръкохватка, терапевтът трябва само да избере зоната и времето за третиране. Интензивността (силата) с която се работи може да се избере в зависимост от съответния проблем или чувствителност на кожата.
Козметикът може да настройва апарата в зависимост от неговия опит, радиочестотния лифтинг е безболезнен и лесен за изпълнение.
Електропорацията е метод, който дава много силен видим ефект благодарение на по-ефективната абсорбция на активни съставки, с които се третира кожата. Чрез електропорацията проводимостта на кожата се увеличава 400 пъти.
МЕЗОФОРТЕ® DUO предлага най-съвременни технологии с изключително качество.

* произведен в европейския съюз с 3 г. гаранция.

Телефони:
(088) 242 48 90
(042) 653 838