1
Изработка на уеб сайт Valival
 

Медицински апарати

CaVitalMezoforteMEZOFORTE® RF-TSMEZOFORTE® DUOCaVital® WRC FamilyMEZOFORTE® multi laserMEZOFORTE® ClassicABS - advanced beauty systemsБезиглена мезотерапияСервиз

Beauty force > Медицински апарати > Mezoforte > MEZOFORTE® RF-TS

MEZOFORTE® RF-TS

Система за Електропорация и Радиочестотен Лифтинг- Моно+Би+Хексаполар
  • Обща информация
  • Функции
  • Технически характеристики
  • Имате въпрос за продукта?
MEZOFORTE® RF-TS

Луксозна комбинирана система с приставки за елктропорация и радиочестотен лифтинг. МЕЗОФОРТЕ® RF-TS има 5 различни ръкохватки, за да постигне най-добри резултати. Уредът разполага с уникална компютъризирана система за контрол на загряването - (CTCRF). Опитът и клинични изследвания при работа с радиочестотна вълна показват, че монополярните източници и биполярните имат най-добри резултати само за някои определени области. За определени зони, които се нуждаят от повърхностно повлияване е необходимо въздействието на повече от няколко монтирани контрола. За това този уникално добър модел предлага хексаполярен накрайник за RF, които обхващат всички зони за най-перфектни резултати. Биполярният накрайник дава отлични резултати за лице, шия и деколте, а монополярният има най-дълбочинно проникване заради проводимостта на човешкия организъм и се препоръчва за работа при по-дълбоки мастни натрупвания.
Няколко метода са познати за улесняване абсорбирането на активни продукти върху кожата. Бариерата на кожата, която пречи на проникването на активни агенти се премахва механично, чрез ензимен пилинг или микродермабразио. Използването на електроенергия може да увеличи проникването на продуктите, разбира се най-ефикасното проникване на продукти е чрез игла. Въпреки това много голям брой клиенти не предпочитат игления метод.
Точно за тях е измислен метода "безиглена мезотерапия" електропорация. При този нов метод на проникване на активни съставки двойния липиден слой, който представлява бариера на кожата се преструктурира като решето за максимална пропускливост благодарение на електрични пулсове с продължителност милисекунди. Тези структурни промени водят до образуване на нови канали, по които проникват активните съставки и така кожата е готова да усвои концентратите, с които се третира кожата. Чрез електропорацията проводимостта на кожата се увеличава 400 пъти.

* произведен в европейския съюз с 3 г. гаранция.

Радиочестотен лифтинг - Моно, Би и Хексаполяр технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата. RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. Уредът използва радио честота, което може да предизвика силен резонанс на водните молекули и от въртенето да предизвика топлина. Това предизвиква покачване на температурата, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък. В отговор на това, притока на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновите фибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата. Получените резултати могат да се сравнят с тези на лифтинг, без да минавате през травмираща операция. Този процес е бавен, и зависи от състоянието, в което е лицето. В действителност, се наблюдават значителни промени в редуцирането на бръчките и подобряване на еластичността след шестата седмица прилагане на радиочестотен лифтинг. Процедурата е лесна и елементарна. Усещането е леко затопляне в третираната област, а при хора с много изразен целулит може да се усети много лека болка. Нанася се контактен гел и се движи главата по обработваната област.

Електропорация - Вкарването на активни продукти с игла (мезотерапия) се оказа най-ефективната процедура, известни досега. Въпреки това, значителен брой клиенти не са склонни да използват този метод. Ето защо безиглената мезотерапия е предпочитана сред козметиците. Използването на този метод, посредством специални електромагнитни вълни, излъчвани от устройството прави истински (макар и невидимо с просто око) канали от повърхността на кожата към по-дълбоките слоеве. Всеки активен продукт приложен върху кожата може да проникне в дълбочина ефективно начин, за разлика от други методи използвани за улесняване на абсорбцията. В зависимост от съставките на продукта, който се прилага можем да предложим няколко лечения като анти-стареене, избелване и др.

  • Електропорация Ø 20 mm
  • RF лице (биполярен) Ø 20 mm
  • HeptaFlower® S (шестполярен) Ø 70 mm
  • HeptaFlower® L (монополярен) Ø 80 mm
  • HeptaFlower® L (шестполярен) Ø 80 mm
Телефони:
(088) 242 48 90
(042) 653 838