КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > Естетична дерматология, цени > ФОТОМЕЗОТЕРАПИЯ

ФОТОМЕЗОТЕРАПИЯ

  • Обща информация
ФОТОМЕЗОТЕРАПИЯ

Фотомезотерапията е иглена инвазивна терапия с изсветляващо действие върху кожата на лицето. Овлажнява, хидратира и има благотворно действие срещу вредното влияние на слънчевата радиация. Неутрализира действието на свободните радикали, което е причина за образуване на злокачествени ракови клетки в кожата. Фототерапията може да се прилага през цялата година, особено в сезоните със силно излагане на слънчева светлина. Подпомага разрушаването на пигментни петна, неравностите по кожата и предотвратява образуването на нови петна и бръчки. Има благотворно влияние и действие върху цялостното състояние на кожата, анти-ейдж ефект и изглажда фините линии по лицето. Подходяща е за всеки тип кожа на възраст между 25г. и 55г.

 

Единична цена: 125.00 лв

Цена в пакет от 4 процедури: -20% 400 лв.

Активни съставки: Аскорбинова киселина (Витамин С), Хиалуронова киселина (мощен хидрататор), Таурин (мощен антиоксидант)