КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > Естетична дерматология, цени > Мезолифтинг

Мезолифтинг

  • Обща информация
Мезолифтинг

Мезотерапията е похват в естетичната дерматология, при който подкожно се инжектират различни коктейли от витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина. Този коктейл се усвоява сравнително бавно от кожата и храни клетките на максимум отвътре, като им придава сила. Ефектът, който се постига много бързо е изглаждане и стягане на кожата, подобряване на еластичността, удебеляване на дермата, подобряване храненето на кожата, подобряване на цялостния профил, предотвратяване на образуването на бръчки. Процедурата е лека и не изисква след болничен престой. Така клиентите могат да извършват своите естетични процедури и по време на обедната си почивка. Мезотерапията се извършва от лекар специалист в оборудван медицински кабинет. За разлика от дермалните филъри, които постигат цялостно преструктуриране на обема на лицето, чрез мезотерапията ние целим ударно подхранване и ревитализация на клетките в дълбоката дерма. Това е един уникален метод за хидратация, подхранване, еластичност и превенция на бръчките.

HYALURONICA Mesolift

Revitacare CYTO CARE

Индикации: Дълбоко хидратиране, ревитализиране, подмладяване и изглаждане на фини бръчки по кожата на лице, шия, деколте, гърди обратна страна на ръцете и др. Възстановяване свежестта, блясъка и виталното излъчването на млада, но увредена и загрубяла кожа от тютюнопушене и въздействие на външни фактори (слънце, солариум, студ, вятър, вода и др.). Освежаване, избистряне, възстановяване жизнеността и подобряване текстурата на зряла, увредена, загрубяла и дехидратирана кожа.

Мезолифтинг с високо концентрирана не свързана хиалуронова киселина (18mg/ml + Glycerol).

1 ml

200 лв.

 

   

Предплатен пакет от 4 процедури

650 лв.