IPL терапии
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > IPL терапии/ ЦЕНИ > Как да се грижим за кожата след трайно обезкосмяване?

IPL терапии/ ЦЕНИ

IPL терапии/ ЦЕНИ
  1. Какво представлява IPL ?
  2. Същност на терапията.
  3. Как да се грижим за кожата след трайно обезкосмяване?
  4. Какви противопоказания има при работа с IPL Системи?

Как да се грижим за кожата след трайно обезкосмяване?

Излагане на пряка слънчева светлина непосредствено след процедура е напълно забранено! Клиентите трябва да използват най-високите слънцезащитни продукти със SPF фактор и тотална защита на третираната зона от излагане на слънчева  етлина, солариум или друг изкуствен тен за един месец след прилагане на лечение. Добиването на тен след терапия може да засили образуването на меланин, което може да доведе до хиперпигментация. Клиентът трябва да се съобрази с чувствителната кожа след терапия. Противопоказно е нараняване на кожата след терапия, това може да доведе до инфекция. Относно нанасяне на грим директно след процедура. Не се разрешава използването на грим в продължение на четири до пет дни след лечението, заради чувствителността през този период. След този период, особено когато има подуване и зачервяване се препоръчва отстраняване на грима да става с медицински продукти предвидени специално за грижа към чувствителна кожа. Особено подходящи са продукти с витамини Е и С, както и продукти за естествена регенерация на кожата /богати кремове с пептиди и др./ Много подходящо е да използвате натурални продукти без парабени. Други съвети – насърчава се приемането на полезни за кожата билки във вид на чай, продукти и храни богати на витамини /А, Е, С/ които подобряват и действието на ендокринната система.

Внимание! Поради индивидуалната физика на всеки един клиент е възможно да има временен дискомфорт /подуване, депозиране на временен пигмент, който се лющи за около една седмица/ и т.н. Съветваме ви винаги да имате лед за покриване на третираната зона веднага след лечение. Не се препоръчва грим до 5 дни след терапия.