Изработка на уеб сайт Valival
 

За нас

За НасНовиниКлиентиЕкипКонтакти

Beauty force > За нас > За Нас

За нас

Бютифорс Еоод работи успешно на българския пазар от 2007 г. като официален вносител на професионална козметика за лице и тяло с марката Jean d’Arcel за България. Основана преди повече от 50 г. в Париж като компания за производство на козметични продукти, днес Jean d’Arcel cosmetique работи в повече от 40 страни по света и произвежда повече от 15 богати козметични серии за професионална и домашна употреба. През последните няколко години Бютифорс Еоод се превърна в отличен партньор в популяризиране и налагане на дермокозметично оборудване /комбинирани апарати, ултразвук, моторизирани козметични легла, СПА кушетки/, както и на професионална СПА козметика за лице и тяло Jean d’Arcel. През последните няколко години ние помогнахме на много козметични салони и дерматологични клиники да направят своят бизнес още по-печаливш. Като част от разширяването и развитието на нашата политика ние предоставяме на своите клиенти нови хоризонти – високотехнологични медицински апарати:  ултразвукова Кавитация за моделиране на тяло, IPL, E-light и Лазерни системи за трайно обезкосмяване и подмладяване, системи за радиочестотен лифтинг на лице и тяло, система за анализиране на кожата, система за избелване на зъбите.

През 2015г. ние стартирахме най-новият проект на нашата компания - онлайн платформа от ново поколение, която дава възможност на нашите партньори козметици, да развиват персонални онлайн магазини на продуктите, които предлагаме. По този начин ние предоставяме на салоните възможност да предоставят информация за своето студио в цяла България и да развиват онлайн търговия, без това да нарушава етиката на работа с професионална козметика.

Смисълът на доброто партньорство, така както го разбираме ние, е коректност в работата с нашите клиенти, постоянен контакт, напътстване и съвети в помощ на техния бизнес не само до момента на продажбата (на козметика или апарат), но и след това. Убедени сме, че тайната на успеха се крие в добрата подготовка, отличната информираност и търпеливо следване на положените цели.  

Красотата никога не е била толкова близо! За доброто партньорство с нашите клиенти от цяла България ние предлагаме:

  • Безплатни обучения и демонстрации в дермокозметичният шоурум на Jean d'Arcel Стара Загора.
  • Изпробван и работещ бизнес модел за популяризация на услугите, който ще ви обещае възвръщаемост на инвестицията.
  • Възможност за работа с професионалните програми за лице и тяло на Jean d'Arcel cosmetique.
  • Възможност за работа с дермокозметично и медицинско оборудване, което отговаря конкретно на нуждите на вашият бизнес.
  • Информация за най-новите тенденции в дермокозметиката и бюти апаратите.
  • Всеобхватни методи на обучение и семинари.
  • Съвременни методи на електронно партньорство, което предлага нови възможности за допълнителни доходи.
  • Гъвкави и стабилни партньорски взаимоотношения.