Грижа за ноктите
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > Грижа за ноктите

Грижа за ноктите

Грижа за ноктите

Ноктите и тяхната роля за визията.

Красивите и здрави нокти отдавна не са приоритет само на жените, така, че когато говорим за маникюр и педикюр имаме предвид и мъжката част от населението. Поддържането на красиви нокти се превърна в неизменна част от нашето ежедневие. То е признак на начин на живот, издава индивидуалният ни стил, показател е за здравето и разбира се носи наслада и удовлетворение. Чрез ноктите ние изразяваме дори моментното си настроение или пък се вдъхновяваме за облеклото си. Да! Често пъти желанието да имаме крещящ цвят на ноктите определя тоалета, а не обратното. Каквато и да е причината да си направим маникюр, ние в Jean D'Arcel се стремим вашите нокти да бъдат винаги:

  • Обработени с безвредни лакове, което не съдържат формалдехид, толуен или дибутилфталат.
  • Красив маникюр, който отговаря на вашата душевност.
  • Иновативни полимерни технологии, които подчиняват дълготрайният маникюр на забързаното ежедневие /гел лак, гел, алтернативен гел/.
  • Грижа за кожата на ръцете и краката с кремове и маски със слънчева защита и пилинги с екстракт от кубинска черна захар и ароматни масла. Съдържанието на черна захар гарантира отличната приемственост от организма на всеки човек, а крехкият захарен абразив нежно ексфолира, без да нарушава хидро-липидната бариера на кожата. Подхранват кожата на ръцете и краката по неповторим начин и забавят признаците на преждевременното остаряване.

Терапии и процедури

Гел Лак
Гел Лак

Иновативната формула на Gelish Nail Harmony за траен маникюр, покрива и защитава нокътната плоча от къртене и чупене. Цветовете

Ноктопластика с гел
Ноктопластика с гел

Полимеризацията представлява иновативна технология, при която материалът променя физичното си състояние, т.е.

Изящен СПА педикюр
Изящен СПА педикюр

Изящният СПА педикюр не оставя краката ви незабелязани по всяко време на годината. Грижата за ноктите и кожата

Маникюр
Маникюр

Красивите нокти и добрият външен вид са винаги свързани и зависещи едно от друго понятия. Маникюрът е грижа за