Електропорация
Изработка на уеб сайт Valival
 

Медицински апарати

CaVitalMezoforteABS - advanced beauty systemsБезиглена мезотерапияMEZOFORTE® RF-TSMEZOFORTE® DUOMEZOFORTE® multi laserMEZOFORTE® ClassicСервиз

Beauty force > Медицински апарати > Безиглена мезотерапия

Безиглена мезотерапия

Безиглена мезотерапия

Най-добрият метод за трансфер на активни агенти в кожата

        Няколко метода са добре познати за улесняване абсорбирането на активни продукти върху кожата. Един от тях е широко разпространен в апаратиоте на Dr. Derm които използват т.н. безиглена мезотерапия (електропорация). Използването на електроенергия може да увеличи няколко пъти проникването на активните съставки на продуктите. Един от начините за вкарване на активни съставки в дълбоките слоеве на кожата е използването на игла, която прониква и инжектира серум. Това е метод, който плаши огромна част от клиентите.
         Точно за тях е измислена т.н. "безиглена мезотерапия" или известна още като електропорация. При този метод на проникване на активни съставки, двойния липиден слой, който представлява бариера на кожата, се преструктурира и създава максимална пропускливост.  Тези структурни промени водят до образуване на нови канали, по които проникват активните съставки и така кожата е готова да усвои концентратите, с които се третира. Благодарение на електричните пулсове с продължителност от милисекунди, активните съставки проникват напълно безболезнено до дълбоките слоеве на кожата. 
Електропорацията е метод, който дава много силен видим ефект благодарение на факта, че чрез електропорация, проводимостта на кожата се увеличава 400 пъти.

Продукти

MEZOFORTE® RF-TS
MEZOFORTE® RF-TS

Луксозна комбинирана система с приставки за елктропорация и радиочестотен лифтинг. МЕЗОФОРТЕ® RF-TS има 5 различни

MEZOFORTE® DUO
MEZOFORTE® DUO

     По-добро проникване на активните съставки чрез електропорация и стягане на кожата чрез радиочестота.  

MEZOFORTE® multi laser
MEZOFORTE® multi laser

Синергия от методи в мултифункционално устройство, в което се събират всички успешни решения за вкарване на активни

MEZOFORTE® Classic
MEZOFORTE® Classic

Безиглена мезотерапия и радиочестота за лице и тяло.Новият Mezoforte® е модулна система с радио честота, безиглена