КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > Естетична дерматология, цени > Медико-естетична терапия с ботулинов токсин VISTABEL-ALLERGAN

Медико-естетична терапия с ботулинов токсин VISTABEL-ALLERGAN

  • Обща информация
Медико-естетична терапия с ботулинов токсин VISTABEL-ALLERGAN

Поставянето на ботулинов токсин в тъканите на лицето е исторически метод за изпъване на бръчки и придаване на моментален и траен лифтинг ефект. Поради това ботоксът се използва широко в естетичната дерматология. Ботокс е пречистен медикамент, който предизвиква затруднено движение и съкращение на лицевите мускули и омекотяване на бръчките. Чрез инжектиране на ботулинов токсин се постига коригиране на бръчки по челото, околоочният контур, шия, глабела.

Преди да вземете решение за естетична процедура като поставяне на ботулинов токсин, вие трябва да се консултирате с опитен лекар. Така задължително ще получите информация за принципа на действие, случаите, в които е подходящо да се приложи, информация за очакваните ефекти и нежелани реакции, напътствия за пост терапевтична грижа в обработените зони. Не забравяйте, че добрата информираност е половината от успеха. В Jean DArcel център за вашата добра информираност и отлично обслужване ще се погрижи Др. Николов - лекар с дългогодишен опит в поставянето на ботулинов токсин.

Индикации: Моно или комбинирана терапия на мимически бръчки по лицето и шията (глабела, хоризонтални бръчки на челото, "пачи крак" около очите и набръчкана шия). Повдигане на устен ъгъл и вежди, "Нефертити лифтинг" и други комплексни терапии. Лечение на аксиларна хиперхидроза (обилно изпотяване под мишниците) и бруксизъм (болезнено скърцане със зъби) вследствие на което се увреждат зъбите и ставите на челюстите.

 

БОТУЛИНОВ ТОКСИН (VISTABEL - ALLERGAN)


Зони горна трета на лицето (глабела или чело или пачи крак)

1 зона

250 лв.

Всяка следваща зона по

150 лв.

Цяло лице (глабела, чело, пачи крак, нос, устни и брадичка)

600 лв.

Бруксизъм (скърцане със зъби)

 

250 лв.

Аксиларна хиперхидроза (обилно изпотяване под мишниците)

 

750 лв.