КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР
Изработка на уеб сайт Valival
 

Козметичен център

Естетична дерматология, цениКозметични терапииIPL терапии/ ЦЕНИУлтразвукова КавитацияМасаж и терапии тялоГрижа за ноктитеФризьорски салонПакетни услугиЦениЗаписване на час

Beauty force > Козметичен център > Масаж и терапии тяло > Антицелулитен масаж с вакуумни вендузи

Антицелулитен масаж с вакуумни вендузи

  • Обща информация
Антицелулитен  масаж с вакуумни вендузи

Вакуумният масаж разрушава колагеновите стени на целулита и опъва портокаловата кожа. Масажът с вакуум може да помогне за сваляне на килограми, но най-вече изравнява и заглажда повърхността на така наречената портокалова кожа. Особено ефективен е в началото на своето образуване, т.е. начален стадий. За целта се използва силиконова вендуза, която е с различна форма, обем и големина. С нея се прилага масаж на бедрата и дупето. Кожата на проблемната зона се засмуква с вендузата и тя се приплъзва нагоре и надолу. Вакуумът още подобрява кръвообращението, усилва процесите на обмяна в организма и включва в работа мускулите и резервните съдове. Капсулата, в която попада твърдата мазнина, се разкъсва от механичния натиск и тя се "излива" в околните тъкани. След това се преработва от кръвообращението.

1. Антицелулитен масаж с вендузи - 40 мин. Цена-30.00 лв.

ПАКЕТИ: Антицелулитни масажи (препоръчително за максимален ефект да се направят 10-15 процедури през ден в рамките на един месец)

10 масажа в рамките на 1 месец Цена-250.00 лв.

5 масажа в рамките на 1 месец Цена-130.00 лв.